Title Image

Kiezen voor gepassioneerd ondernemerschap

Voor wie gelukkig wil ondernemen.

ONDERNEMERSCOACHING

De sprong naar ondernemerschap
(voor startende ondernemers)

Je eigen ding doen. Je eigen baas zijn. Voluit gaan voor waar je in gelooft. Misschien droom je al een tijdje van het ondernemerschap, maar zijn er twijfels die je tegenhouden om de stap te wagen:

 

  • Is ondernemen wel iets voor mij?
  • Hoe kies ik dan een goed product of een goede dienst om in de markt te zetten?
  • En zullen klanten wel interesse hebben in mijn aanbod?
  • Is mijn ondernemersdroom realistisch?
  • En hoe begin ik daar eigenlijk aan, aan ondernemen?

 

In het groepstraject voor startende ondernemers gaan we aan de slag met 4 tot 6 startende ondernemers. We leren van en met elkaar en bouwen samen onze ondernemersdroom uit.

 

Klik door op het logo voor meer info.

Weer gelukkig worden in je onderneming
(voor ondernemers die al een tijdje een eigen zaak hebben)

Wie een onderneming start, doet dit vaak vanuit een passie. Al gauw komen er echter veel extra taken op je pad: marketing, klantenrelaties onderhouden, verkoop, administratie, facturatie en noem maar op. Ben je al een tijdje aan de slag als ondernemer en heb je de indruk dat je steeds verder weg drijft van wat écht je passie is? Groeit het werk je boven het hoofd? Of bereik je net te weinig klanten?

 

Laat ons samen eens je onderneming onder de loep nemen. We staan stil bij:

  • Waar word ik gelukkig van als zaakvoerder? Welke rol binnen mijn onderneming ligt mij het beste?
  • Welke richting wil ik met mijn onderneming uitgaan? Ben ik wel met de juiste dingen bezig?
  • Hoe kan ik gezonder in mijn onderneming staan, zowel mentaal als fysiek?
  • Welke klanten wil ik eigenlijk bereiken en klopt mijn klantenportefeuille met wat ik voor ogen heb?
  • Hoe til ik mijn onderneming naar het volgende level en beleef ik weer voluit plezier in mijn job?

 

Ook voor ondernemers die willen heroriënteren is er een groepstraject. in een kleine groep (4 tot 6 ondernemers) deel je je struggles en help je elkaar vooruit. Samen maken we elke onderneming sterker en werken we aan inzicht en groei bij elke deelnemende ondernemer.

 

Klik door op het logo voor meer info.

NEwMIE is aangesloten bij het erkende loopbaancentrum Job Design. Zo kan je bij me terecht met loopbaancheques van VDAB en kan je aan een fors verminderd tarief individuele loopbaanbegeleiding volgen.

Meer lezen? Ga dan even naar mijn persoonlijke pagina op de website van Job Design. Je kan daar meteen een telefonische intake boeken (gratis en vrijblijvend.)

Klanten aan het woord
Isabelle Van hecke
Isabelle Van hecke
2022-07-30
Ik twijfelde of coaching iets voor mij zou zijn, maar ben heel blij dat ik de stap toch gezet heb. Ik had geen zelfvertrouwen en had schrik dat ik weinig of geen talenten had. Maar Nele stelde mij al direct gerust dat we enkel van het positieve uitgingen. Het negatieve van onszelf, waar we tegenwoordig vlug op gewezen worden, werd bij Nele omgezet naar positief. De gesprekken met Nele geven zo’n goed gevoel, ze is zo’n zacht persoon om mee te praten. Er wordt zelfs geluisterd als het eens niet over werk gaat. Ik zou het iedereen aanbevelen die zich niet goed voelt op zijn of haar werk. Zet de stap!
Babs DM
Babs DM
2022-07-25
Charlotte Deschrijver
Charlotte Deschrijver
2022-07-08
Nele is een heel rustig en aangenaam persoon. Ze gaat tijdens de gesprekken zeer concreet en gericht tewerk om jouw talenten en jobwensen in kaart te brengen. Mij gaf het een boost in zelfvertrouwen omdat ik nu mijn talenten kan benoemen en het gaf mijn loopbaan een nieuwe richting. Dankjewel hiervoor Nele
Frederik D'hooge
Frederik D'hooge
2022-05-31
Zeer toffe, vriendelijke job coach die haar werk zeer goed doet, zeer goed geholpen , ik raad het iedereen aan , top !
Kelly Cappelle
Kelly Cappelle
2022-05-18
Nele is een zeer warm en toegankelijk persoon! Je kan er volledig jezelf zijn! Zaken worden onder de loep genomen, waar je zelf niet meteen zo bij stilstaat. Interesses worden aangewakkerd! Er wordt veel zin en vertrouwen gegeven! Het is een totaalpakket waarbij wordt gekeken naar niet enkel wat je kan, maar ook naar wie je bent, en wat jij nodig hebt als persoon! Je bent een mens voor haar en niet de zoveelste in rij...fijne gesprekken gevoerd, veel geleerd! Niet twijfelen, een aanrader!
Els Van Rie
Els Van Rie
2022-02-20
Bij Job Design krijg je een zeer aangename begeleiding in je zoektocht naar een nieuwe job met een samen zoeken naar jouw talenten die kunnen ingezet worden. Je krijgt een betere kijk naar welke job voor jou een nieuwe uitdaging kan zijn. Doorheen het traject wordt er echt geluisterd naar wat jij wil naar de toekomst toe! Je wordt als mens gezien, gehoord én opgevolgd.
Steven Degraeve
Steven Degraeve
2022-01-05
Zeer positieve ervaring met een aangenaam persoon die outside-the-box durft werken/denken. Een aanrader voor iedereen die zijn professionele talenten wil verkennen!
Adam-Go -
Adam-Go -
2021-09-10
Nancy Van Enys
Nancy Van Enys
2021-08-21
Nele is een warme persoon die zeer goed kan luisteren. Ze helpt je om jouw pad (terug) te vinden. Zo ben ik bewust van wat ik echt wil en wat ik allemaal in me heb als vaardigheden. Nele past zich aan met wat ik aanbracht zonder het coachingtraject uit het oog te verliezen. En ze deelt ook haar persoonlijke ervaringen. Deze coaching geeft mij energie gegeven en boost je zelfvertrouwen.
Pieter Claerhout
Pieter Claerhout
2021-07-28
Dankzij Nele heb ik mezelf of job-vlak beter leren begrijpen en samen hebben we kunnen vaststellen wat ik belangrijk vind in een job en wat de valkuilen zijn waar ik voor moet opletten. Dit heeft me zeer goed geholpen in het vinden van een nieuwe job-uitdaging. Dikke pluim voor Nele!