Title Image

Kiezen voor een ambitieuze job

Voor wie authentieke en energieke loopbaankeuzes wil maken.

Loopbaancoaching

Vraag je je soms af…

 • … hoe het komt dat je werk je zo uitput?
 • … hoe je de balans tussen leven en werken weer in evenwicht kan krijgen?
 • … waarom je werk je weinig voldoening geeft?
 • … hoe het komt dat je werk zo saai geworden is?
 • … wat je doorgroeimogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt?
 • … wat voor jou de volgende carrièrestap is?
 • … waarom jij maar rondjes blijft lopen in je hoofd?
 • … waarom een job verlaten zo moeilijk is?
 • … welke job nu eigenlijk echt bij je past?

Design je droomjob

Als je een job wil die je energie en voldoening geeft, dan moet je natuurlijk eerst weten wat je exact nodig hebt om je gelukkig te voelen in een job. Inzicht in je talenten, jouw motivatoren en jouw visie op werk zijn daarbij cruciale bouwstenen. Van daaruit kan je een job ontwerpen die helemaal bij je past.

 

Of je die job nu vindt via een vacature, je netwerk of zelf een onderneming opstart, je kan dit vanuit mijn aanpak met de zekerheid doen dat deze job jou de gewenste voldoening zal schenken. Eindresultaten die je mag verwachten zijn:

 • Meer vrijheid, energie en voldoening in je job.
 • Herontdekken wat jou echt werkplezier geeft.
 • Werken vanuit je talenten in een context die je zuurstof geeft.
 • Bewuste keuzes maken voor je job of je zaak.
 • Dit vanuit een praktische én wetenschappelijk onderbouwde aanpak.

 

Samen drukken we de pauzeknop in. We zetten alles op een rijtje en maken authentieke, misschien wel gedurfde keuzes.

In 4 gesprekken naar meer werkplezier

Geïnspireerd door de unieke Job Design aanpak gaan we praktisch en resultaatgericht aan de slag:

 

 • Vrijblijvende telefonische intake​ van 20 à 30 min.
 • 7 uur individuele coaching: 2 gesprekken van 2 uur en 2 gesprekken van 1,5 uur.
 • Gespreid over 2 à 4 maanden.
 • Tal van tools en oefeningen.

Newmie is aangesloten bij het erkende loopbaancentrum Job Design. Zo kan je bij me terecht met loopbaancheques van VDAB en kan je aan een fors verminderd tarief individuele loopbaanbegeleiding volgen.

Meer lezen? Ga dan even naar mijn persoonlijke pagina op de website van Job Design.

 

Interesse om kennis te maken? Je kan op de site van Job Design een telefonische intake boeken (gratis en vrijblijvend.)

Klanten aan het woord
Isabelle Van hecke
Isabelle Van hecke
2022-07-30
Ik twijfelde of coaching iets voor mij zou zijn, maar ben heel blij dat ik de stap toch gezet heb. Ik had geen zelfvertrouwen en had schrik dat ik weinig of geen talenten had. Maar Nele stelde mij al direct gerust dat we enkel van het positieve uitgingen. Het negatieve van onszelf, waar we tegenwoordig vlug op gewezen worden, werd bij Nele omgezet naar positief. De gesprekken met Nele geven zo’n goed gevoel, ze is zo’n zacht persoon om mee te praten. Er wordt zelfs geluisterd als het eens niet over werk gaat. Ik zou het iedereen aanbevelen die zich niet goed voelt op zijn of haar werk. Zet de stap!
Babs DM
Babs DM
2022-07-25
Charlotte Deschrijver
Charlotte Deschrijver
2022-07-08
Nele is een heel rustig en aangenaam persoon. Ze gaat tijdens de gesprekken zeer concreet en gericht tewerk om jouw talenten en jobwensen in kaart te brengen. Mij gaf het een boost in zelfvertrouwen omdat ik nu mijn talenten kan benoemen en het gaf mijn loopbaan een nieuwe richting. Dankjewel hiervoor Nele
Frederik D'hooge
Frederik D'hooge
2022-05-31
Zeer toffe, vriendelijke job coach die haar werk zeer goed doet, zeer goed geholpen , ik raad het iedereen aan , top !
Kelly Cappelle
Kelly Cappelle
2022-05-18
Nele is een zeer warm en toegankelijk persoon! Je kan er volledig jezelf zijn! Zaken worden onder de loep genomen, waar je zelf niet meteen zo bij stilstaat. Interesses worden aangewakkerd! Er wordt veel zin en vertrouwen gegeven! Het is een totaalpakket waarbij wordt gekeken naar niet enkel wat je kan, maar ook naar wie je bent, en wat jij nodig hebt als persoon! Je bent een mens voor haar en niet de zoveelste in rij...fijne gesprekken gevoerd, veel geleerd! Niet twijfelen, een aanrader!
Els Van Rie
Els Van Rie
2022-02-20
Bij Job Design krijg je een zeer aangename begeleiding in je zoektocht naar een nieuwe job met een samen zoeken naar jouw talenten die kunnen ingezet worden. Je krijgt een betere kijk naar welke job voor jou een nieuwe uitdaging kan zijn. Doorheen het traject wordt er echt geluisterd naar wat jij wil naar de toekomst toe! Je wordt als mens gezien, gehoord én opgevolgd.
Steven Degraeve
Steven Degraeve
2022-01-05
Zeer positieve ervaring met een aangenaam persoon die outside-the-box durft werken/denken. Een aanrader voor iedereen die zijn professionele talenten wil verkennen!
Adam-Go -
Adam-Go -
2021-09-10
Nancy Van Enys
Nancy Van Enys
2021-08-21
Nele is een warme persoon die zeer goed kan luisteren. Ze helpt je om jouw pad (terug) te vinden. Zo ben ik bewust van wat ik echt wil en wat ik allemaal in me heb als vaardigheden. Nele past zich aan met wat ik aanbracht zonder het coachingtraject uit het oog te verliezen. En ze deelt ook haar persoonlijke ervaringen. Deze coaching geeft mij energie gegeven en boost je zelfvertrouwen.
Pieter Claerhout
Pieter Claerhout
2021-07-28
Dankzij Nele heb ik mezelf of job-vlak beter leren begrijpen en samen hebben we kunnen vaststellen wat ik belangrijk vind in een job en wat de valkuilen zijn waar ik voor moet opletten. Dit heeft me zeer goed geholpen in het vinden van een nieuwe job-uitdaging. Dikke pluim voor Nele!