Title Image

Kiezen voor een bewuste leiderschapsstijl

Voor wie authentiek en inspirerend leiding wil geven.

LEIDERSCHAPSCOACHING

Leidinggeven is meer dan kopiëren

Leidinggeven… Vaak is het een rol waar je wordt ingegooid. Je bent geëvolueerd van medewerker tot leidinggevende of je komt als nieuwe leidinggevende bij een team aan. Wat je vertrekpositie ook is, vaak is het roeien met de riemen die je hebt en vooral je best doen. Wat opvalt is dat veel (startende) leidinggevenden leidinggeven zoals zelf graag geleid worden. Ze gaan als het ware de stijl van een leidinggevende waar ze naar opkijken kopiëren en ze gaan hun medewerkers leiden op de manier waarop ze zelf graag geleid worden. Daarbij vergeten ze echter dat de behoeften van hun medewerkers anders kunnen zijn. Of daarbij drijven ze weg van een eigen authentieke leiderschapsstijl waardoor alles wat geforceerd gaat aanvoelen.

Misschien vraag je jou wel af:

 • hoe het leidinggeven voor jou natuurlijker kan aanvoelen?
 • hoe je op een authentieke manier je medewerkers kan motiveren?
 • hoe je er voor zorgt dat je medewerkers groeien in hun job?
 • hoe je ook moeilijkere gesprekken durft aan te gaan?
 • en bovenal: hoe je gelukkig kan zijn als leidinggevende?

Design je leiderschapsstijl

Als leidinggevende is het belangrijk om te vertrekken vanuit jouw eigen authenticiteit. Want wat niet authentiek aanvoelt, werkt niet. Maar daarvoor moet je die authenticiteit natuurlijk eerst helder hebben. Inzicht in je eigen talenten en motivatoren is daarbij cruciaal.

 

Vanuit die connectie met jezelf, kan je gaan connecteren met jouw medewerkers: wat hebben zij in hun mars en wat hebben zij nodig om ten volle tot bloei te komen?

 

Vervolgens kan je vanuit de connectie met je eigen authenticiteit gaan inspelen op de behoeften van elke individuele medewerker en je team als groep. Zo evolueer je tot een waarachtige en inspirerende leiderschapsstijl.

 

Na de leiderschapscoaching:

 • ben je geconnecteerd met jouw authenticiteit als leidinggevende,
 • weet je hoe je je kan inleven in de behoeften van je medewerkers,
 • heb je vaardigheden ontwikkeld om vanuit jouw authenticiteit op die behoeften in te spelen,
 • heb je een breder keuzepalet als leidinggevende dat waarachtig aanvoelt,
 • kan je je medewerkers motiveren en inspireren.

In 8 gesprekken naar het design van een krachtige leiderschapsstijl

 • Vrijblijvende telefonische intake​ van 20 à 30 min.
 • 12 uur individuele coaching: 8 gesprekken van 1,5 uur.
 • Gespreid over 4 à 6 maanden.
 • Tal van tools en oefeningen.
Klanten aan het woord
Isabelle Van hecke
Isabelle Van hecke
2022-07-30
Ik twijfelde of coaching iets voor mij zou zijn, maar ben heel blij dat ik de stap toch gezet heb. Ik had geen zelfvertrouwen en had schrik dat ik weinig of geen talenten had. Maar Nele stelde mij al direct gerust dat we enkel van het positieve uitgingen. Het negatieve van onszelf, waar we tegenwoordig vlug op gewezen worden, werd bij Nele omgezet naar positief. De gesprekken met Nele geven zo’n goed gevoel, ze is zo’n zacht persoon om mee te praten. Er wordt zelfs geluisterd als het eens niet over werk gaat. Ik zou het iedereen aanbevelen die zich niet goed voelt op zijn of haar werk. Zet de stap!
Babs DM
Babs DM
2022-07-25
Charlotte Deschrijver
Charlotte Deschrijver
2022-07-08
Nele is een heel rustig en aangenaam persoon. Ze gaat tijdens de gesprekken zeer concreet en gericht tewerk om jouw talenten en jobwensen in kaart te brengen. Mij gaf het een boost in zelfvertrouwen omdat ik nu mijn talenten kan benoemen en het gaf mijn loopbaan een nieuwe richting. Dankjewel hiervoor Nele
Frederik D'hooge
Frederik D'hooge
2022-05-31
Zeer toffe, vriendelijke job coach die haar werk zeer goed doet, zeer goed geholpen , ik raad het iedereen aan , top !
Kelly Cappelle
Kelly Cappelle
2022-05-18
Nele is een zeer warm en toegankelijk persoon! Je kan er volledig jezelf zijn! Zaken worden onder de loep genomen, waar je zelf niet meteen zo bij stilstaat. Interesses worden aangewakkerd! Er wordt veel zin en vertrouwen gegeven! Het is een totaalpakket waarbij wordt gekeken naar niet enkel wat je kan, maar ook naar wie je bent, en wat jij nodig hebt als persoon! Je bent een mens voor haar en niet de zoveelste in rij...fijne gesprekken gevoerd, veel geleerd! Niet twijfelen, een aanrader!
Els Van Rie
Els Van Rie
2022-02-20
Bij Job Design krijg je een zeer aangename begeleiding in je zoektocht naar een nieuwe job met een samen zoeken naar jouw talenten die kunnen ingezet worden. Je krijgt een betere kijk naar welke job voor jou een nieuwe uitdaging kan zijn. Doorheen het traject wordt er echt geluisterd naar wat jij wil naar de toekomst toe! Je wordt als mens gezien, gehoord én opgevolgd.
Steven Degraeve
Steven Degraeve
2022-01-05
Zeer positieve ervaring met een aangenaam persoon die outside-the-box durft werken/denken. Een aanrader voor iedereen die zijn professionele talenten wil verkennen!
Adam-Go -
Adam-Go -
2021-09-10
Nancy Van Enys
Nancy Van Enys
2021-08-21
Nele is een warme persoon die zeer goed kan luisteren. Ze helpt je om jouw pad (terug) te vinden. Zo ben ik bewust van wat ik echt wil en wat ik allemaal in me heb als vaardigheden. Nele past zich aan met wat ik aanbracht zonder het coachingtraject uit het oog te verliezen. En ze deelt ook haar persoonlijke ervaringen. Deze coaching geeft mij energie gegeven en boost je zelfvertrouwen.
Pieter Claerhout
Pieter Claerhout
2021-07-28
Dankzij Nele heb ik mezelf of job-vlak beter leren begrijpen en samen hebben we kunnen vaststellen wat ik belangrijk vind in een job en wat de valkuilen zijn waar ik voor moet opletten. Dit heeft me zeer goed geholpen in het vinden van een nieuwe job-uitdaging. Dikke pluim voor Nele!