Title Image

Design je onderneming

Voor wie droomt van het ondernemerschap.

ONDERNEMERS DESIGN COACHING

De sprong naar ondernemerschap
(voor startende ondernemers)

Je eigen ding doen. Je eigen baas zijn. Voluit gaan voor waar je in gelooft. Misschien droom je al een tijdje van het ondernemerschap, maar zijn er twijfels die je tegenhouden om de stap te wagen:

 

 • Is ondernemen wel iets voor mij?
 • Hoe kies ik dan een goed product of een goede dienst om in de markt te zetten?
 • En zullen klanten wel interesse hebben in mijn aanbod?
 • Is mijn ondernemersdroom realistisch?
 • En hoe begin ik daar eigenlijk aan, aan ondernemen?

Je onderneming naar een hoger niveau tillen
(voor ondernemers die al een tijdje een eigen zaak hebben)

Wie een onderneming start, doet dit vaak vanuit een passie. Al gauw komen er echter veel extra taken op je pad: marketing, klantenrelaties onderhouden, verkoop, administratie, facturatie en noem maar op. Ben je al een tijdje aan de slag als ondernemer en heb je de indruk dat je steeds verder weg drijft van wat écht je passie is? Groeit het werk je boven het hoofd? Of bereik je net te weinig klanten? Laat ons samen eens je onderneming onder de loep nemen. We staan stil bij:

 • Waar word ik gelukkig van als zaakvoerder? Welke rol binnen mijn onderneming ligt mij het beste?
 • Hoe rendabel zijn mijn diensten of producten? Ben ik wel met de juiste dingen bezig?
 • En wat dan met de zaken die energie van me vreten, kan ik deze anders aanpakken of uitbesteden?
 • Welke klanten wil ik eigenlijk bereiken en klopt mijn klantenportefeuille met wat ik voor ogen heb?
 • Hoe til ik mijn onderneming naar het volgende level en beleef ik weer voluit plezier in mijn job?

Design je onderneming

We bekijken wat jouw ondernemerstalenten en -drijfveren zijn en waar jouw kracht als ondernemer ligt. We zoomen in op jouw ondernemersidee of op je bestaande onderneming en bekijken welke klanten jouw ideale klanten zijn en hoe je jouw product of dienst (nog beter) in de markt kan zetten.  Op het einde van het traject:

 

 • weet je waar jouw kracht als ondernemer ligt,
 • weet je wie jouw ideale klant is,
 • heb je zicht op de rendabiliteit van je diensten of producten,
 • weet je op welke manier jij als ondernemer het verschil kan maken,
 • heb je een (nieuw) design gemaakt van jouw ideale onderneming,
 • heb je een idee over de (verdere) haalbaarheid van je ondernemersdroom.

In 4 gesprekken naar het design van jouw onderneming

Geïnspireerd door de unieke Job Design aanpak gaan we praktisch en resultaatgericht aan de slag:

 

 • Vrijblijvende telefonische intake​ van 20 à 30 min.
 • 7 uur individuele coaching: 2 gesprekken van 2 uur en 2 gesprekken van 1,5 uur.
 • Gespreid over 2 à 4 maanden.
 • Tal van tools en oefeningen.

NEwMIE is aangesloten bij het erkende loopbaancentrum Job Design. Zo kan je bij me terecht met loopbaancheques van VDAB en kan je aan een fors verminderd tarief individuele loopbaanbegeleiding volgen.

Meer lezen? Ga dan even naar mijn persoonlijke pagina op de website van Job Design. Je kan daar meteen een telefonische intake boeken (gratis en vrijblijvend.)

Klanten aan het woord
Frederik D'hooge
Frederik D'hooge
2022-05-31
Zeer toffe, vriendelijke job coach die haar werk zeer goed doet, zeer goed geholpen , ik raad het iedereen aan , top !
Kelly Cappelle
Kelly Cappelle
2022-05-18
Nele is een zeer warm en toegankelijk persoon! Je kan er volledig jezelf zijn! Zaken worden onder de loep genomen, waar je zelf niet meteen zo bij stilstaat. Interesses worden aangewakkerd! Er wordt veel zin en vertrouwen gegeven! Het is een totaalpakket waarbij wordt gekeken naar niet enkel wat je kan, maar ook naar wie je bent, en wat jij nodig hebt als persoon! Je bent een mens voor haar en niet de zoveelste in rij...fijne gesprekken gevoerd, veel geleerd! Niet twijfelen, een aanrader!
Els Van Rie
Els Van Rie
2022-02-20
Bij Job Design krijg je een zeer aangename begeleiding in je zoektocht naar een nieuwe job met een samen zoeken naar jouw talenten die kunnen ingezet worden. Je krijgt een betere kijk naar welke job voor jou een nieuwe uitdaging kan zijn. Doorheen het traject wordt er echt geluisterd naar wat jij wil naar de toekomst toe! Je wordt als mens gezien, gehoord én opgevolgd.
Steven Degraeve
Steven Degraeve
2022-01-05
Zeer positieve ervaring met een aangenaam persoon die outside-the-box durft werken/denken. Een aanrader voor iedereen die zijn professionele talenten wil verkennen!
Adam-Go -
Adam-Go -
2021-09-10
Nancy Van Enys
Nancy Van Enys
2021-08-21
Nele is een warme persoon die zeer goed kan luisteren. Ze helpt je om jouw pad (terug) te vinden. Zo ben ik bewust van wat ik echt wil en wat ik allemaal in me heb als vaardigheden. Nele past zich aan met wat ik aanbracht zonder het coachingtraject uit het oog te verliezen. En ze deelt ook haar persoonlijke ervaringen. Deze coaching geeft mij energie gegeven en boost je zelfvertrouwen.
Pieter Claerhout
Pieter Claerhout
2021-07-28
Dankzij Nele heb ik mezelf of job-vlak beter leren begrijpen en samen hebben we kunnen vaststellen wat ik belangrijk vind in een job en wat de valkuilen zijn waar ik voor moet opletten. Dit heeft me zeer goed geholpen in het vinden van een nieuwe job-uitdaging. Dikke pluim voor Nele!
Elke Van Nieuwenhuyse
Elke Van Nieuwenhuyse
2021-06-08
Door Nele kwam ik dichter bij mezelf. Ik was bijna vergeten waar ik echt goed in was en wat ik echt graag doe. Dankzij haar warme persoonlijkheid, aanstekelijke gedrevenheid, gestructureerde - en toch flexibele - aanpak, concrete tips en advies ... voelde ik me na elke sessie een stukje sterker en zelfzekerder. Bedankt Nele!
Danielle D'hoore
Danielle D'hoore
2021-03-30
Ik ben samen met Nele de uitdaging aan gegaan om een nieuwe job te vinden. Ik had verwacht een kant en klaar antwoord te krijgen. Maar dit was niet het geval, ik kreeg veel meer in de plaats. Dankzij Nele heb ik de tools nu zelf in handen om te kijken naar mijn eigen talenten en wensen in een job. Deze kunnen veranderen en daar ben ik mij van bewust. Ze heeft me een duwtje gegeven om te durven springen. Nu doe ik wat ik graag doe en bruis ik weer van energie. niet twijfelen, doen! Dankjewel Nele voor de heerlijke samenwerking
Sofie Priem
Sofie Priem
2021-03-15
Nele helpt je in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Ze stelt rake vragen die je doen nadenken en maakt echt tijd voor je. Ze heeft bijzonder veel ervaring en zorgt ervoor dat je een duidelijk inzicht krijgt wat je eigen talenten zijn en hoe je die kan inzetten. Ook concrete tips hoe je moeilijke (sollicitatie)gesprekken kan aanpakken.