Title Image

Design je leven

Voor wie authentieke en duurzame levenskeuzes wil maken.

LIFE DESIGN COACHING

Je bent wat je kiest

Het leven zit vol keuzes. De keuzes die je maakt, geven weer wie je bent of wil zijn en wat je waardeert in het leven. Met anderen woorden: keuzes bepalen je identiteit. En andersom is het ook zo: wie jij als persoon bent (of wil zijn), bepaalt de keuzes die je maakt.

Misschien roept het bovenstaande wel vragen bij je op:

 • waarom is het maken van keuzes zo lastig?
 • heb je eigenlijk wel altijd keuze?
 • wat is een goede keuze en wat niet?
 • bestaat dat eigenlijk wel, een goede of slechte keuze?
 • en bovenal: hoe kan ik dan “goede” levenskeuzes maken?

Design je leven

We krijgen keuzestress door een overdaad aan keuzeopties. Deze opties lijken in onze maatschappij alleen maar toe te nemen. Tegelijk ervaren we de druk om iets moois van het leven te maken, dus we willen vooral “juiste” keuzes maken, wat de keuzestress ook weer vergroot.

 

Bij moeilijke levensfases, zoals bijvoorbeeld bij het herstellen van een burn-out, groeit onze innerlijke drang om “goede” keuzes te maken, maar net dan lijkt ons keuzekompas in de war of bestoft. Deze keuzedruk werkt vaak heel belemmerend.

 

Ik help je om te ontsnappen aan deze keuzedruk, om weer zuurstof te geven aan je keuzeopties en van daaruit levenskeuzes te maken waar je echt achter staat. Na deze life design coaching:

 

 • heb je inzicht in hoe een keuzeproces werkt,
 • weet je welke keuzes voor jou duurzaam zijn en welke niet,
 • ben je (weer) geconnecteerd met je intern kompas,
 • kan je van daaruit betere keuzes maken en deze ook volhouden,
 • kan je veerkrachtiger in het leven staan,
 • heb je een denksysteem gevonden dat bij jou past.

In 3 gesprekken naar krachtige levenskeuzes

 • Vrijblijvende telefonische intake​ van 20 à 30 min.
 • 4,5 uur individuele coaching: 3 gesprekken van 1,5 uur.
 • Gespreid over 2 à 4 maanden.
 • Tal van tools en oefeningen.
Klanten aan het woord
Isabelle Van hecke
Isabelle Van hecke
2022-07-30
Ik twijfelde of coaching iets voor mij zou zijn, maar ben heel blij dat ik de stap toch gezet heb. Ik had geen zelfvertrouwen en had schrik dat ik weinig of geen talenten had. Maar Nele stelde mij al direct gerust dat we enkel van het positieve uitgingen. Het negatieve van onszelf, waar we tegenwoordig vlug op gewezen worden, werd bij Nele omgezet naar positief. De gesprekken met Nele geven zo’n goed gevoel, ze is zo’n zacht persoon om mee te praten. Er wordt zelfs geluisterd als het eens niet over werk gaat. Ik zou het iedereen aanbevelen die zich niet goed voelt op zijn of haar werk. Zet de stap!
Babs DM
Babs DM
2022-07-25
Charlotte Deschrijver
Charlotte Deschrijver
2022-07-08
Nele is een heel rustig en aangenaam persoon. Ze gaat tijdens de gesprekken zeer concreet en gericht tewerk om jouw talenten en jobwensen in kaart te brengen. Mij gaf het een boost in zelfvertrouwen omdat ik nu mijn talenten kan benoemen en het gaf mijn loopbaan een nieuwe richting. Dankjewel hiervoor Nele
Frederik D'hooge
Frederik D'hooge
2022-05-31
Zeer toffe, vriendelijke job coach die haar werk zeer goed doet, zeer goed geholpen , ik raad het iedereen aan , top !
Kelly Cappelle
Kelly Cappelle
2022-05-18
Nele is een zeer warm en toegankelijk persoon! Je kan er volledig jezelf zijn! Zaken worden onder de loep genomen, waar je zelf niet meteen zo bij stilstaat. Interesses worden aangewakkerd! Er wordt veel zin en vertrouwen gegeven! Het is een totaalpakket waarbij wordt gekeken naar niet enkel wat je kan, maar ook naar wie je bent, en wat jij nodig hebt als persoon! Je bent een mens voor haar en niet de zoveelste in rij...fijne gesprekken gevoerd, veel geleerd! Niet twijfelen, een aanrader!
Els Van Rie
Els Van Rie
2022-02-20
Bij Job Design krijg je een zeer aangename begeleiding in je zoektocht naar een nieuwe job met een samen zoeken naar jouw talenten die kunnen ingezet worden. Je krijgt een betere kijk naar welke job voor jou een nieuwe uitdaging kan zijn. Doorheen het traject wordt er echt geluisterd naar wat jij wil naar de toekomst toe! Je wordt als mens gezien, gehoord én opgevolgd.
Steven Degraeve
Steven Degraeve
2022-01-05
Zeer positieve ervaring met een aangenaam persoon die outside-the-box durft werken/denken. Een aanrader voor iedereen die zijn professionele talenten wil verkennen!
Adam-Go -
Adam-Go -
2021-09-10
Nancy Van Enys
Nancy Van Enys
2021-08-21
Nele is een warme persoon die zeer goed kan luisteren. Ze helpt je om jouw pad (terug) te vinden. Zo ben ik bewust van wat ik echt wil en wat ik allemaal in me heb als vaardigheden. Nele past zich aan met wat ik aanbracht zonder het coachingtraject uit het oog te verliezen. En ze deelt ook haar persoonlijke ervaringen. Deze coaching geeft mij energie gegeven en boost je zelfvertrouwen.
Pieter Claerhout
Pieter Claerhout
2021-07-28
Dankzij Nele heb ik mezelf of job-vlak beter leren begrijpen en samen hebben we kunnen vaststellen wat ik belangrijk vind in een job en wat de valkuilen zijn waar ik voor moet opletten. Dit heeft me zeer goed geholpen in het vinden van een nieuwe job-uitdaging. Dikke pluim voor Nele!